Help jij mee met het creëren van de nieuwe ontmoetingsplek van Eindhoven?

Bij Café Restaurant Eindhoven staat de mens centraal. Dat betekent dat jij gezien wordt als jij bij ons werkt. We zijn eerlijk en oprecht naar elkaar. Zo helpen wij jou om het beste uit je te halen.

De positieve sfeer in het team maakt dat het fijn werken is. Het werk is uitdagend en afwisselend tegelijk. We doen het samen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Café Restaurant Eindhoven biedt een goed en marktconform salaris met 10% boven de horeca CAO. Daarnaast bieden we trainingen on-the-job aan, zodat je dingen kunt leren en dat je kunt groeien.

De energie van nieuw talent is heel belangrijk om alle toekomstige plannen en ideeën te realiseren. Voor Café Restaurant Eindhoven zijn we daarom op zoek naar afwassers, barkeepers, medewerkers en leidinggevenden bediening, runners, mise en place koks, sous chef, medewerkers en leidinggevenden bar en een zelfstandig werkend kok.

Bekijk onze vacatures:

Afwasser
Barkeeper
Supervisor bar
Medewerker bediening
Supervisor bediening
Runner
Zelfstandig werkend kok
Sous chef
Mise en place kok

Wil jij degene zijn die vanaf het begin onderdeel uitmaakt van het team dat deze ontmoetingsplek gaat waarmaken? Dan horen we graag van je!


Beschikbaarheid / Availability
Voorkeur functie
Accepted file types: pdf, jpg, png, Max. file size: 2 GB.

Fair kitchen + fair front

Bij Café Restaurant Eindhoven staat een tevreden (keuken)team voorop, daar werken we naar toe.

We zijn van mening dat een fijne cultuur in de keuken resulteert in een gezonder restaurant waar de gewenste kwaliteit wordt geleverd. Ons streven is om een goede groepscohesie te creëren.

Om deze gezonde bedrijfscultuur te waarborgen hanteren we de #FairKitchens Code. Deze beweging staat passie en communicatie, samenwerking en tijd en aandacht voor het individu. Waarden waar we als Café Restaurant Eindhoven voor 100% achter staan.

Ook wij gaan als TEAMS aan de slag!

Talk openly

Excite Passion

Act as one

Make time

Say ‘good job’

#FAIRKITCHENS


Werken bij Café Restaurant Eindhoven

Niet alleen in de keuken, maar ook op de vloer werken wij volgens de TEAMS-code. Wil jij dat ook? Solliciteer dan via bovenstaand formulier.